AS Tømrer er opstartet i 2010 af Anders Holst Sørensen med en grundlæggende ide om at "kunne gøre tingene bedre". Deri ligger fundamentet til en forretning der lever af tilfredse kunder, der spreder den gode historie som ringe i vandet. Firmaet holder til i udkanten af Vojens med værksted, lager samt kontor. Det er derfor ideelt, hvis du søger en Tømrer i Haderslev, eller omegn. Det er dog primært fra de 2 servicevogne at kunderne bliver serviceret rundt omkring i området. Vi kører i hele landet, og har leveringer til hele verden fra værkstedets produktion.

Den grundlæggende ide om at kunne levere et bedre produkt bliver der fokuseret 100% på hver dag i AS Tømrer. Kvaliteten er i højsædet og vi forlader ikke projektet før kunden er tilfreds og rydder naturligvis op efter os.

Vi beskæftiger os primært med renoveringer samt til og nybygninger hos private og erhvervskunder. Derudover har vi ofte diverse nicheproduktioner på snedkerværkstedet. Her er vi meget alsidige og konkurrencedygtige ved specialopgaver.

Uanset projektets størrelse er vi klar med råd og vejledning i høj kvalitet.

Går i med byggetanker eller idéer i ønsker realiseret så kontakt tryg AS Tømrer for et uforpligtende møde.