VI UDFØRER

Tømrer og snedkerarbejde til nybyggeri og renovering af bygninger. Både for private og erhverv

Har du et projekt, du har brug for hjælp til?

Få et uforpligtende tilbud

Vi er hos AS Tømrer kendte for vores måde at levere nye tage på. Vi kommer med eget stillads samt containere og kan derfor hurtigt og effektivt både fjerne dit gamle tag og så lægge et nyt. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit hus bør få et nyt tag så kontakt os få rådgivning om de fordele der kan være ved at få skiftet sit tag i tide.

se mere her om nyt tag eller tagudskiftning

Når du vælger at købe vinduer og døre hos og lader os om monteringsarbejdet kan du være sikker på at du får fuld valuta for pengene. Vi går højt op i at Dine nye vinduer og døre monteres korrekt således deres holdbarhed yderligere forbedres.

se mere her om Nye vinduer og døre

Hos AS Tømrer klarer vi renoveringer på alle slags bygninger. Det kan være alt fra de mindre detaljeopgaver i private hjem og sommerhuse til større kreative løsninger i erhvervsbygninger.

Det kan være de mindste opgraderinger, der kan gøre en stor forskel for anvendelsesmuligheder og forskønnelse. Vi laver alt fra opsætning af gipsvægge til udskiftning af gulve, lofter og udskiftning af døre og vinduer.

se mere her om renovering

Vi laver alle former for tilbygninger og kan helt sikkert også hjælpe dig med at bygge din nye tilbygning

Her kan du se mere om tilbygninger og hvad vi kan tilbyde dig

Vi bygger rigtigt mange nye huse, sommerhuse samt erhvervsbygninger. Drømmer du om at bygge nyt så tøv ikke med at kontakte os.

Her kan du se mere om de muligheder vi tilbyder inden for nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud

Max 8 mb.
Choose File

Max 8 mb i størrelse. Hvis du har behov for at sende større filer anbefaler vi https://wetransfer.com