VI UDFØRER

Tømrer og snedkerarbejde til nybyggeri og renovering af bygninger. Både for private og erhverv

Har du et projekt, du har brug for hjælp til?

Få et uforpligtende tilbud

Vi er hos AS Tømrer kendte for vores måde at levere nye tage på. Vi kommer med eget stillads samt containere og kan derfor hurtigt og effektivt både fjerne dit gamle tag og så lægge et nyt. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit hus bør få et nyt tag så kontakt os få rådgivning om de fordele der kan være ved at få skiftet sit tag i tide.

Når du vælger at købe vinduer og døre hos og lader os om monteringsarbejdet kan du være sikker på at du får fuld valuta for pengene. Vi går højt op i at Dine nye vinduer og døre monteres korrekt således deres holdbarhed yderligere forbedres.

Renovering af din bolig eller bygning

Hos AS Tømrer klarer vi renoveringer på alle slags bygninger. Det kan være alt fra de mindre detaljeopgaver i private hjem og sommerhuse til større kreative løsninger i erhvervsbygninger.

Det kan være de mindste opgraderinger, der kan gøre en stor forskel for anvendelsesmuligheder og forskønnelse. Vi laver alt fra opsætning af gipsvægge til udskiftning af gulve, lofter og udskiftning af døre og vinduer.

Små ændringer med stor værdi

Vi holder primært til i Vojens, Haderslev og Kolding, men har du en opgave, som du har brug for os til, yder vi gerne landsdækkende service. Ingen opgave er for stor til, at vi kan tage en snak om det, og sammen kan vi skabe det hjem eller den erhvervsbygning, du drømmer om.

Det kan være små eller store projekter – vi står klar til at rådgive og hjælpe dig fra start til slut.

Ændrede behov eller store drømme?

Er familien vokset, eller er der opstået nye behov i virksomheden? Vi har efterhånden mange års erfaringer med at skabe løsninger, der virker. Vi arbejder altid mod at skabe kreative kvalitetsløsninger, hvad end det er at opbygge et ekstra værelse eller mødelokaler, modernisering af trægulv og forskellige typer istandsættelse.

Hvis et indre renoveringsprojekt har ført til nye, store boligdrømme, udfører vi også forskellige opgaver inden for tilbygninger.

Professionel hjælp fra gulv til loft

Til både renovering og tilbygninger kan vi stå for udførsel og rådgivning til tømreropgaver fra gulv til loft. Vi har erfaring med både udskiftning, reparation eller ny loftopsætning og/eller gulvlægning. Ved nedtagningsopgaver medbringer vi container til alt affald og materialer, så du står med et færdigt, ryddeligt resultat.

Ved gulvopgaver arbejder vi i alt fra klassisk trægulv, klikgulve med vinyl-overflade og klikgulve i træ. Til lofter har vi erfaring med materialer i et vidt spænd fra gipsplader og gipsplader med akustikplader til troldtekt.

Fra tankstation til drømmebolig?

Det lyder formentlig som et stort projekt, men det var det, ægteparret Birthe og Peter ønskede – og de ønskede AS Tømrer til at udføre opgaven efter et tidligere samarbejde om renovering af sommerhus: ”Det gode samarbejde fra tidligere var afgørende for os. Vi vidste, at det, de lavede, var i orden, så det var helt naturligt, at det skulle være dem,” forklarede Peter.

I projektet stod vi for rådgivning i processen samt udførsel af opgaverne, så de både passede til ægteparrets ønsker og til gældende lovgivning på området. Med AS Tømrer som ansvarlig for totalentreprisen, en dygtig arkitekt samt Peter og Birthes drømme fik ægteparret efter kun seks måneder deres drømmebolig.

AS Tømrer har løsningen

En af vores stærkeste kvaliteter er vores kreative tilgang til vores fag, så står du med et ønske om renovering, men uden at have løsningen, kan det første skridt være at kontakte os. Vi står gerne til rådighed med professionel rådgivning, med blik for kreative løsningsforslag og erfaring med, hvad der fungerer.

Er dine ønsker derimod meget specifikke, kan vores bidrag findes i en unik løsning, hvor vi med eget snedkeri i Vojens har gode rammer for at skabe det, du mangler.

Vi leverer og installerer markedets vel nok flotteste løsninger inden for døre og vinduer.

køb et køkken gennem os og få det sat op hurtigt og professionelt.

Tid til nyt tag eller tagudskiftning

Hos AS Tømrer har vi en effektiv og populær måde at levere nyt tag på. Vi ankommer med både stillads og containere, hvilket gør processen med at fjerne det gamle tag og lægge nyt hurtig og effektiv. Vi lægger også tag på nybyg og dækker som med alle andre tømreropgaver både opgaver i det private og for erhverv.

En langtidsholdbar løsning til dit hjem

Taget er et af husets største og vigtigste overflader. Det har en vigtig funktion, når det kommer til at sikre et tørt og trygt hjem, samtidig med at det spiller en helt essentiel rolle i forhold til husets udseende. Derfor skal et nyt tag både passe til dine ønsker og de behov, et tag skal kunne dække.
Hos AS Tømrer er vi erfarne i forskellige typer tagmaterialer både til nyt tag og til tagudskiftning. Vi arbejder blandt andet med tegltagsten, eternit og betontagsten. Vi yder gerne rådgivning, hvis du har brug for et professionelt perspektiv på materialevalg.

AS Tømrer til tagreparation

Er du i tvivl om tilstanden på dit tag, og hvorvidt det er tilstrækkeligt med reparationer, eller om et nyt tag er løsningen? Vi er ærlige fagfolk, der vægter god kundeservice, derfor kan du, hvis du har brug for rådgivning, være sikker på, at vi hos AS Tømrer giver dig en ærlig, professionel vurdering af dit tags tilstand og om de fordele, der er ved at få skiftet taget i tide.
Herefter kan vi hjælpe dig med næste del af processen, og hvis taget skal skiftes, kan vi stå for at nedtage det gamle tag, bortskaffe de gamle materialer og lægge dit nye tag. Med andre ord så kan AS Tømrer tilbyde en helhedsløsning til tagudskiftning.

Tagudskiftning, der holder stilen

Hos AS Tømrer sørger vi for at levere det, vores kunder ønsker. Det viste vi i en tagudskiftning hos gårdejer Sven-Erik Ravn, der stod med et utæt tag og specifikke ønsker til det nye.
Her udtalte Sven Erik følgende: ”Det var vigtigt for mig, at den nye kvist var identisk med den oprindelige, blev placeret det rigtige sted, og at den valgte stil blev fastholdt.” Det klarede AS Tømrer, og nu har Sven-Erik igen et tæt tag, der er mere klimavenligt men identisk med det tidligere.

Vi tager os af taget

Får du AS Tømrer til at stå for din tagudskiftning, får du en sikker kvalitetsløsning. Ved at medbringe stillads er der styr på vores sikkerhed, og det danner samtidig fundamentet for, at vi kan arbejde effektivt. Vi er også klar til at hjælpe med f.eks. skift af taghætter eller reparation af stormskader på taget.
Kontakt os, hvis du har brug for rådgivning om nyt tag, eller hvis du vil have professionelle tømrere til din tagudskiftning.

Skift af vinduer og døre

Det kan gøre en stor forskel for et hjem at få skiftet vinduer; både for udseende og varmeregning. Vinduer og døre kan skabe mere lys og et helt andet udtryk på et hjem, og det er energibesparende at skifte gamle vinduer og døre til mere energioptimerede typer.
Vi har erfaring med udskiftning af døre og vinduer i både små og store bygninger og huse, herunder også sommerhuse, kolonihavehuse og store industribygninger.

En helhedsløsning til hele huset

Fra vores eget snedkerværksted i Vojens producerer vi specialløsninger, hvis du har behov for det, og ellers har vi samarbejdspartnere, der går lige så meget op i kvalitet, som vi gør. Vi har derfor også erfaring med at arbejde med forskellige materialer, både træ og træalu samt lamelopbyggede døre eller døre i massivt træ.
Køber du vinduer og døre hos os og lader os stå for monteringsarbejdet, kan du være sikker på, at du får det, du har betalt for. Vi kan stå for alt fra nedtagning af gamle døre og vinduer, til bortskaffelse af dem og opsætning af nye.
Hvis du ønsker det, hjælper vi dig gerne helt i mål, naturligvis hvis det er inden for vores fagområde, ellers anbefaler vi gerne kvalitetshåndværkere, der passer til den opgave, du skal have løst.

Vælg fagfolk for resultatet

Vi kærer for gode materialer, og med flere års erfaring er vi rutinerede i at montere nye døre og vinduer. At vinduer og døre monteres korrekt, bidrager til en forbedring af holdbarheden. Vi er uddannede fagfolk, mange af os med flere års erfaring. Vi ved præcis, hvordan vi skal montere vinduer og døre korrekt.

Vi gør det, vi er bedst til – og lidt til

Vi ved, at vi er gode til det, vi laver. Det er heldigvis også noget, vi tydeligt viser på vores forskellige arbejdsopgaver. Hos Vojens Andelsforening skulle der skiftes vinduer, og ud over at være i kontakt med boliginspektør Torben Rasmussen var beboerne dem, der i sidste ende var påvirket af både arbejdsprocessen og resultatet:
”De var virkelig gode til at orientere beboerne og holde deres tidsplan,” fortæller Torben og uddyber: ”Beboerne sætter stor pris på, når de kan regne med det, som bliver aftalt – og så var det også et stort plus, at AS Tømrer virkelig var gode til at rydde op og aflevere et pænt resultat. De lavede et rigtig godt stykke arbejde.”
Kundetilfredshed, konkurrencedygtighed, kvalitet og kreativitet kan du altid regne med, når du får AS Tømrer til at stå for dine tømreropgaver.

Vi smækker ikke med dørene

Hos AS Tømrer er alt det gode håndværk, som vi leverer, i sidste ende ikke noget værd, hvis ikke vores kunde er tilfreds. Derfor er det altid vores første prioritet, og vi går ikke, før projektet er, som du ønsker det.

Har du brug for professionel arbejdskraft eller rådgivning i Vojens, Kolding eller Haderslev? Ring til os og fortæl, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Choose File