Tid til nyt tag eller tagudskiftning

Hos AS Tømrer har vi en effektiv og populær måde at levere nyt tag på. Vi ankommer med både stillads og containere, hvilket gør processen med at fjerne det gamle tag og lægge nyt hurtig og effektiv. Vi lægger også tag på nybyg og dækker som med alle andre tømreropgaver både opgaver i det private og for erhverv.

En langtidsholdbar løsning til dit hjem

Taget er et af husets største og vigtigste overflader. Det har en vigtig funktion, når det kommer til at sikre et tørt og trygt hjem, samtidig med at det spiller en helt essentiel rolle i forhold til husets udseende. Derfor skal et nyt tag både passe til dine ønsker og de behov, et tag skal kunne dække.
Hos AS Tømrer er vi erfarne i forskellige typer tagmaterialer både til nyt tag og til tagudskiftning. Vi arbejder blandt andet med tegltagsten, eternit og betontagsten. Vi yder gerne rådgivning, hvis du har brug for et professionelt perspektiv på materialevalg.

AS Tømrer til tagreparation

Er du i tvivl om tilstanden på dit tag, og hvorvidt det er tilstrækkeligt med reparationer, eller om et nyt tag er løsningen? Vi er ærlige fagfolk, der vægter god kundeservice, derfor kan du, hvis du har brug for rådgivning, være sikker på, at vi hos AS Tømrer giver dig en ærlig, professionel vurdering af dit tags tilstand og om de fordele, der er ved at få skiftet taget i tide.
Herefter kan vi hjælpe dig med næste del af processen, og hvis taget skal skiftes, kan vi stå for at nedtage det gamle tag, bortskaffe de gamle materialer og lægge dit nye tag. Med andre ord så kan AS Tømrer tilbyde en helhedsløsning til tagudskiftning.

Tagudskiftning, der holder stilen

Hos AS Tømrer sørger vi for at levere det, vores kunder ønsker. Det viste vi i en tagudskiftning hos gårdejer Sven-Erik Ravn, der stod med et utæt tag og specifikke ønsker til det nye.
Her udtalte Sven Erik følgende: ”Det var vigtigt for mig, at den nye kvist var identisk med den oprindelige, blev placeret det rigtige sted, og at den valgte stil blev fastholdt.” Det klarede AS Tømrer, og nu har Sven-Erik igen et tæt tag, der er mere klimavenligt men identisk med det tidligere.

Vi tager os af taget

Får du AS Tømrer til at stå for din tagudskiftning, får du en sikker kvalitetsløsning. Ved at medbringe stillads er der styr på vores sikkerhed, og det danner samtidig fundamentet for, at vi kan arbejde effektivt. Vi er også klar til at hjælpe med f.eks. skift af taghætter eller reparation af stormskader på taget.
Kontakt os, hvis du har brug for rådgivning om nyt tag, eller hvis du vil have professionelle tømrere til din tagudskiftning.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Max 8 mb.
Choose File

Max 8 mb i størrelse. Hvis du har behov for at sende større filer anbefaler vi https://wetransfer.com