AS Tømrer – din kvalitetsbevidste tømrer i Sydjylland

Hos AS Tømrer har vi en grundlæggende idé om at gøre tingene bedre, og det efterstræber vi at leve op til hver eneste dag. Det betyder, at du altid kan forvente at få et produkt af meget høj kvalitet hos os, og at vi aldrig forlader dit projekt, før du er fuldt ud tilfreds.

Hos AS Tømrer er vi mere end arbejdskolleger

Forudsætningen for at kunne levere et godt produkt er, at håndværkerne bag er kompetente, og ikke mindst at de trives. Derfor går vi hos AS Tømrer højt op i, at vores medarbejdere er glade og trives på arbejdspladsen. Det betyder bl.a., at vi afholder en række sociale arrangementer, heriblandt en årlig skitur, hvor vi får os en masse gode grin på pisterne og lærer hinanden bedre at kende. Det gode sammenhold kan mærkes i det daglige arbejde, hvor glade medarbejdere og et fintunet samarbejde sikrer de bedste resultater.

Fra det lille værksted til et firma i vækst

Tanken om at levere bedre tømrerløsninger opstod hos tømrermester Anders Holst Sørensen tilbage i 2010 i et lille værksted i Vojens. Sidenhen har firmaet fået vokseværk, så det lille værksted er i dag skiftet ud med nybygget lager, kontorlokaler og plads til snedkerproduktion. Anders har også udvidet mandskabet og har i dag et stærkt hold med sig, der består af 17 medarbejder, hvoraf der altid er mindst fire lærlinge. Det er vigtigt for os at være med til at uddanne vores egne svende. Flere af de nuværende svende er udlært hos AS Tømrer, og vi forventer også, at mange af vores kommende svende starter hos os som lærlinge.

Sammen løser holdet bag AS Tømrer en lang række opgaver for både private og erhvervskunder i særligt Vojens, Haderslev og Kolding, men de har opgaver i hele landet og leverancer af snedkerproduktioner til hele verden.

AS Tømrer er særligt dygtige til custom made løsninger, dvs. at fremstille unikke produkter, der løser din helt særlige opgave. Et eksempel herpå er den karakteristiske Name It-hund, som AS Tømrer har fremstillet helt eksklusivt til Bestseller. Efterfølgende har den stået i børnetøjsbutikker over hele verden.

Derfor skal du vælge AS Tømrer:

  • Kvalitet – vi leverer altid et produkt af høj kvalitet
  • Kundetilfredshed – vores opgave er først slut, når du er fuldt ud tilfreds
  • Kreativitet – vi elsker at finde unikke løsninger, der passer til dine specifikke ønsker og behov
  • Konkurrencedygtighed – ved både små og store opgaver får du høj kvalitet for pengene, hvilket gør AS Tømrer til et konkurrencedygtigt valg

AS Tømrer er naturligvis medlem af både Dansk Byggeri og Byg Garanti.

Mangler du et professionelt og kvalitetsbevidst tømrerfirma i Vojens, Haderslev eller Kolding? Vi kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud.

Ring og fortæl os om dit tømrerprojekt. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med dine byggedrømme.

Mød teamet hos AS Tømrer

Anders Sørensen

Ejer

Anders står for den daglige drift samt udarbejdelse af tilbud. Det er derfor også typisk Anders, som snakker med dig om dine ønsker og mulighederne for dit projekt.

Line Bjerggaard Agergaard

Bogholder

Line står for al kreditor- og debitorbogføring.
Kontaktes bedst direkte via email

Se vores seneste projekter

Her finder du et udpluk af vores færdige projekter. Måske kan du blive inspireret til dit næste byggeprojekt.
Ser du noget, du kan lide, så kontakt os. Vi kommer gerne forbi og ser, hvordan det kan bygges eller implementeres i et eksisterende byggeri.

Kontakt os

Kontakt os