Renovering

Renovering

Renovering af din bolig eller bygning

Hos AS Tømrer klarer vi renoveringer på alle slags bygninger. Det kan være alt fra de mindre detaljeopgaver i private hjem og sommerhuse til større kreative løsninger i erhvervsbygninger.

Det kan være de mindste opgraderinger, der kan gøre en stor forskel for anvendelsesmuligheder og forskønnelse. Vi laver alt fra opsætning af gipsvægge til udskiftning af gulve, lofter og udskiftning af døre og vinduer.

Små ændringer med stor værdi

Vi holder primært til i Vojens, Haderslev og Kolding, men har du en opgave, som du har brug for os til, yder vi gerne landsdækkende service. Ingen opgave er for stor til, at vi kan tage en snak om det, og sammen kan vi skabe det hjem eller den erhvervsbygning, du drømmer om.

Det kan være små eller store projekter – vi står klar til at rådgive og hjælpe dig fra start til slut.

Ændrede behov eller store drømme?

Er familien vokset, eller er der opstået nye behov i virksomheden? Vi har efterhånden mange års erfaringer med at skabe løsninger, der virker. Vi arbejder altid mod at skabe kreative kvalitetsløsninger, hvad end det er at opbygge et ekstra værelse eller mødelokaler, modernisering af trægulv og forskellige typer istandsættelse. Hvis et indre renoveringsprojekt har ført til nye, store boligdrømme, udfører vi også forskellige opgaver inden for tilbygninger.

12

Servicevogne

16

Professionelle medarbejdere

Professionel hjælp fra gulv til loft

Til både renovering og tilbygninger kan vi stå for udførsel og rådgivning til tømreropgaver fra gulv til loft. Vi har erfaring med både udskiftning, reparation eller ny loftopsætning og/eller gulvlægning. Ved nedtagningsopgaver medbringer vi container til alt affald og materialer, så du står med et færdigt, ryddeligt resultat.

Ved gulvopgaver arbejder vi i alt fra klassisk trægulv, klikgulve med vinyl-overflade og klikgulve i træ. Til lofter har vi erfaring med materialer i et vidt spænd fra gipsplader og gipsplader med akustikplader til troldtekt.

Fra tankstation til drømmebolig?

Det lyder formentlig som et stort projekt, men det var det, ægteparret Birthe og Peter ønskede – og de ønskede AS Tømrer til at udføre opgaven efter et tidligere samarbejde om renovering af sommerhus: ”Det gode samarbejde fra tidligere var afgørende for os. Vi vidste, at det, de lavede, var i orden, så det var helt naturligt, at det skulle være dem,” forklarede Peter.

I projektet stod vi for rådgivning i processen samt udførsel af opgaverne, så de både passede til ægteparrets ønsker og til gældende lovgivning på området. Med AS Tømrer som ansvarlig for totalentreprisen, en dygtig arkitekt samt Peter og Birthes drømme fik ægteparret efter kun seks måneder deres drømmebolig.

AS Tømrer har løsningen

En af vores stærkeste kvaliteter er vores kreative tilgang til vores fag, så står du med et ønske om renovering, men uden at have løsningen, kan det første skridt være at kontakte os. Vi står gerne til rådighed med professionel rådgivning, med blik for kreative løsningsforslag og erfaring med, hvad der fungerer. Er dine ønsker derimod meget specifikke, kan vores bidrag findes i en unik løsning, hvor vi med eget snedkeri i Vojens har gode rammer for at skabe det, du mangler.

Se vores seneste projekter

Her finder du et udpluk af vores færdige projekter. Måske kan du blive inspireret til dit næste byggeprojekt.
Ser du noget, du kan lide, så kontakt os. Vi kommer gerne forbi og ser, hvordan det kan bygges eller implementeres i et eksisterende byggeri.

Kontakt os

Kontakt os