Benzinstationen blev forvandlet til drømmebolig

Totalrenovering på bare 6 måneder

Da ægteparret Peter og Birthe solgte deres gamle hus, skulle de til at kigge sig om efter nyt sted at bo. Her fik Birthe den idé, at de kunne få en helt unik bolig ved at renovere den gamle benzinstation med tilhørende butik og autoværksted, som de havde ejet i nogle år. Peter var med på idéen, og parret tog derfor straks fat i AS Tømrer og fortalte om deres boligdrømme. De kendte i forvejen tømrerfirmaet, som havde renoveret ægteparrets sommerhus nogle år forinden. ”Det gode samarbejde fra tidligere var afgørende for os. Vi vidste, at det, de lavede, var i orden, så det var helt naturligt, at det skulle være dem,” forklarer Peter.

”Lige pludselig var den der bare”

AS Tømrer var naturligvis med på projektet og bidrog med en masse nye idéer til, hvordan de sammen kunne omdanne de gamle bygninger til ægteparrets drømmebolig. Tømrerfirmaet havde også styr på den nyeste lovgivning i forhold til isolering, ventilation m.m., og de vidste, hvad der kunne lade sig gøre. Kombinationen af AS Tømrers viden og idéer, parrets drømme og en dygtig arkitekt fik det hele til at gå op i en højere enhed: ”Lige pludselig var den der bare,” smiler Birthe, der er meget tilfreds med de unikke løsninger, som de sammen fandt frem til.

Resultatet blev en smart og moderne bolig med tre store værelser, et køkkenalrum, toilet og bryggers fordelt på 150 m3. Boligen blev både forskønnet udenpå med en flot ny CEMBRIT-facade i flint, og indeni med bl.a. en unik New Yorker væg og et dejligt lysindfald fra de nye ovenlysvinduer. Ombygningen tog dog også højde for funktionalitet, miljø og sikkerhed: De nye stilrene PU-gulve er behagelige og slidstærke, loftpladerne i Troldtekt sikrer en god akustik, og samtlige vinduer og døre blev udskiftet med lydisolerede, indbrud- og røgsikrede alternativer.

Totalrenovering på bare 6 måneder

AS Tømrer stod for totalentreprisen og koordinationen af hele ombygningen: ”Det var lokale, dygtige håndværkere, og vi kunne løbende følge med,” fortæller parret og roser samarbejdet og den gode kommunikation.

Også da det viste sig, at loftspladerne ikke var malet ordentligt af fabrikken, da de blev leveret, fandt AS Tømrer en løsning. ”De tog en hurtig beslutning om at male dem alle om, selvom det var to-tre dages ekstra arbejde,” forklarer Peter og tilføjer: ”Det var fantastisk. Der var ingen vrøvl. Kvaliteten skulle bare være i top.”

Ægteparret vil heller ikke tøve med at bruge AS Tømrer igen: ”De arbejder godt og er omhyggelige. De laver ikke bare tingene efter en skitse uden at tænke sig om – de kommer med brugbare idéer undervejs,” fortæller Peter og understreger, at det netop er derfor, at resultatet er blevet så godt.

Byggeprojektet startede i april 2021, og den totalrenoverede bolig stod indflytningsklar i oktober seks måneder efter. Siden da har parrets nye hjem fået stor ros fra alle kanter: ”Nogle spørger endda, om huset ikke skal i Bo Bedre,” griner de, og Peter tilføjer, at de også medtænkte ekstra plads til rollatorer i byggeplanerne: ”Vi bliver nemlig boende her, indtil vi engang skal på plejehjem,” afslutter han med et smil.

Søger du også totalentreprise til dit byggeprojekt? Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud. Ring til os og fortæl os mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Projekt Detaljer

DATO
12. April, 2022

KUNDE
Peter og Birthe

PROJEKT TYPE
Privat byggeri

UDFØRT AF
AS TØMRER

Kontakt os

Kontakt os