Tilbygning

Tilbygning

Tilbygninger til huset eller til erhverv

Vi er eksperter i tilbygning til erhvervsbygninger og private hjem. Et af vores største fokuspunkter, der sikrer et vellykket og flot resultatet, er, at vi skaber tilbygninger og tilpasninger med henblik på det eksisterende, så det passer sammen som en helhed.

AS Tømrer kan være med hele vejen i projektet, fra spæde drømme til rådgivning, tilbud og et færdigt projekt.

Hvad skal du bruge?

Vi har erfaring med tilbygninger, udbygning og kvadratmetertilføjelser i form af skur, garager, anneks og klassiske tilbygninger til virksomheder og familier med pladsmangel eller ændrede behov.

En tilbygning til erhvervsbygningen kan skabe den ekstra plads, som virksomheden har brug for til at kunne vækste og/eller holde orden. Det kan være tilbygninger, der giver ekstra lagerplads eller kontorkvadratmeter eller mødelokaler.

I private hjem kan det skabe nødvendig plads til familieforøgelse, pladskrævende hobbyer eller ekstra kvadratmeter til gæster og fester.

Totalentreprise eller rådgivning

Fra vores udgangspunkt i Vojens kører vi oftest til opgaver i de følgende byer og områder: Vojens, Haderslev, Kolding, Aabenraa, Vejen, Tønder, Sønderborg, Vejle, Fredericia, Middelfart, Esbjerg, Ribe og Rødekro, men med godt håndværk kommer man langt, og vi har derfor bygge- og renoveringsopgaver i hele Danmark.

Hvis du har brug for professionelle tømrere til at skabe rammerne for dit næste kapitel med en tilbygning, står vi gerne for alt fra rådgivning om projektet til totalentreprise, hvor vi også gerne varetager kontakt til eventuelle andre fagfolk til de opgaver, hvor det er nødvendigt.

12

Servicevogne

16

Professionelle medarbejdere

Fra skrot til stor garage

Termen tilbygning gælder kun kvadratmeter, der tilføjer kvadratmeter til beboelse, men vi udfører også udbygninger af f.eks. garager. Det gjorde vi hos Jennifer og Simon, der i stedet for en eksisterende, forkert bygget carport ønskede en garage, der kan rumme fest- og træningsfaciliteter, bil og barnevogn.

Her var det vores gode omdømme, der sendte opgaven vores vej: ”Vi havde hørt fra flere forskellige, at de lavede et godt stykke arbejde, og vi ville selvfølgelig gerne have noget godt,” fortæller Jennifer.

Parret ville selv stå for nedrivning, men da de stødte på skjulte jordvarmerør, henviste AS Tømrer dem til de rette fagfolk, og i sidste ende stod Jennifer og Simon med den garage, de drømte om. Og får de brug for professionel tømrerhjælp igen, ved de godt, hvem de ringer efter: ”Jeg ved, at de har tingene i orden, så hvorfor skulle jeg vælge en anden?” pointerer Jennifer.

AS Tømrer til din næste tilbygning

Vi leverer kvalitetshåndværk, der altid er afstemt med vores kunder og med de eksisterende bygninger og omgivelser. En tilbygning kan tilføre stor værdi, men det forudsætter, at det bliver lavet ordentligt, og det er det, vi er bedst til.

Har du en drøm om en tilbygning, og ønsker du professionel hjælp til at gøre det til virkelighed? Kontakt os, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

Se vores seneste projekter

Her finder du et udpluk af vores færdige projekter. Måske kan du blive inspireret til dit næste byggeprojekt.
Ser du noget, du kan lide, så kontakt os. Vi kommer gerne forbi og ser, hvordan det kan bygges eller implementeres i et eksisterende byggeri.

Kontakt os

Kontakt os