Ny garage med plads til det hele

Ny garage med plads til det hele – udført som totalentreprise

Jennifer Schwanns gamle carport var bygget forkert, og hun og Simon drømte i stedet om en ny lukket garage med plads til både bil, træning og fest. De valgte at hyre det lokale firma AS Tømrer, som de havde hørt godt om. Det valg kom de på ingen måde til at fortryde. AS Tømrer byggede hurtigt parrets nye, flotte garage og tog sig desuden af hele totalentreprisen og dermed kontakten til både VVS’er og taglægger undervejs, så Jennifer trygt kunne glæde sig til den nye garage med plads til det hele.

Det var ikke en tilfældighed, at valget faldt på AS Tømrer, da Jennifer skulle bruge en tømrer til opførslen af den nye garage: ”Vi havde hørt fra flere forskellige, at de lavede et godt stykke arbejde, og vi ville selvfølgelig gerne have noget godt,” fortæller hun.

Jennifer havde i forvejen nogle idéer til, hvordan den nye garage skulle se ud, men da hverken hun eller Simon ikke havde prøvet det før, var AS Tømrers råd om alt fra muligheder og funktionalitet til materialevalg helt uundværlige. De endte med at vælge en stor og rummelig garage på 63 m3, der ud over god plads til både barnevogn og bil også fungerer som festlokale og træningsrum.

AS Tømrer tog sig af de ubehagelige overraskelser

Parret ønskede selv at rive den gamle carport ned, men under nedrivningen stødte de på en overraskelse: Under carporten dukkede nogle skjulte jordvarmerør op. Her var AS Tømrer behjælpelige, og de tog hurtigt kontakt til den lokale VVS’er og koordinerede al arbejdet: ”Det var dejligt, at AS Tømrer stod for hele projektet, og jeg bare kunne læne mig tilbage,” siger Jennifer med et smil.

I og med at parret er tilflyttere fra hhv. Padborg og Als, var deres kendskab til lokale fagfolk begrænset, og det gav en befriende ro, at AS Tømrer havde kontakterne i orden og altid vidste, hvem de skulle ringe til: ”De vidste endda, hvem der havde bygget vores hus i sin tid – det var en god hjælp, da vi skulle blive klogere på, hvor jordvarmerørene kom fra,” indskyder hun.

Pålideligt arbejde med et snorlige resultat

AS Tømrer skræddersyede en særlig løsning til parret, så garagen blev integreret med resten af huset. Det krævede, at der blev fjernet lidt af tagrenden og lagt nogle nye tagsten, fortæller Jennifer og tilføjer: ”Selv små detaljer, jeg aldrig ville have opdaget, gik de meget op i skulle være i orden. De gjorde sig virkelig umage. Det hele står bare snorlige.”

I det hele taget er Jennifer meget tilfreds med både byggeprocessen og det endelige resultat. Hun roser særligt AS Tømrer for deres overblik og pålidelighed: ”Jeg har hørt om et andet tømrerfirma, hvor man aldrig ved, hvornår de kommer. Sådan var det ikke her. Vi vidste, at de kom hver dag, og at arbejdet blev gjort,” fortæller Jennifer og tilføjer, at hun meget gerne hyrer AS Tømrer en anden gang: ”Jeg ved, at de har tingene i orden, så hvorfor skulle jeg vælge en anden?”

Trænger du også til en ny garage? Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på en totalentreprise. Ring til os og fortæl os mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Projekt Detaljer

DATO
13. August, 2022

KUNDE
Jennifer Schwanns

PROJEKT TYPE
Privat byggeri

UDFØRT AF
AS TØMRER

Kontakt os

Kontakt os