Nyt tag og kvist med klimavenlige løsninger

Nyt tag og kvist med klimavenlige løsninger

Sletagergaards gamle utætte tegltag havde set bedre dage, og med kun en enkelt kvist manglede stuehuset manglede balance og symmetri. Gårdens ejer, Sven-Erik Ravn, ville have taget skiftet og kontaktede bl.a. AS Tømrer for at få tag og vinduer skiftet ud med mere klimavenlige alternativer.

Inden havde Sven-Erik også bedt sin sædvanlige tømrer om et tilbud på opgaven, men da AS Tømrer kunne gøre det billigere, fik de opgaven, og det nye samarbejde har han ikke fortrudt: ”De er flinke folk, og det hele gik som aftalt,” fortæller Sven-Erik, der gerne hyrer AS Tømrer igen en anden gang, hvis de igen er konkurrencedygtige på kvalitet og pris.

Da taget skulle skiftes, bestod første opgave af at bortskaffe det gamle tag samt brække stuehusets skorsten ned. Derudover havde huset en kvist, som skulle suppleres, og den nye skulle have det samme look: ”Det var vigtigt for mig, at den nye kvist var identisk med den oprindelige, blev placeret det rigtige sted, og at den valgte stil blev fastholdt,” pointerer Sven-Erik.

Slut med regn og sne på loftet

Det var ingen luksus at skifte det gamle tag, der formentlig havde ligget der i snart 50 år og ikke længere kunne hold regn og vand ude. Som en del af udskiftningen af stuehusets tag og kvist sørgede AS Tømrer for, at de nye løsninger var mere klimavenlige: På loftet blev der blandt andet isoleret, og begge kviste blev monteret med nye 3-lagsglas i de klassiske, sprossede vinduer.

Under hele forløbet følte Sven-Erik Ravn sig velorienteret og syntes godt om AS Tømrers arbejdsindsats: ”De adskiller sig fra andre tømrerfirmaer ved, at medarbejderne holder fri om fredagen, men i stedet har de længere arbejdsdage de fire øvrige dage. På den måde er der mere kontinuitet i deres indsats,” fortæller han og tilføjer med et blink i øjet: ”Det betød selvfølgelig også, at vi slap for den larmende håndværkerradio om fredagen.”

Gårdejeren Sven-Erik er godt tilfreds med det endelige resultat og glad for, at han ikke længere skal bekymre sig over, om der kommer sne og vand ind på loftet. ”Og så pynter det da også,” afslutter han med et smil.

Projekt Detaljer

DATO
13. August, 2022

KUNDE
Sven-Erik Ravn

PROJEKT TYPE
Privat byggeri

UDFØRT AF
AS TØMRER

Kontakt os

Kontakt os