Udskiftning af vinduer blev udført til UG

Udskiftning af vinduer hos Vojens Andelsboligforening blev udført til UG

Hos Vojens Andelsboligforening trængte de gamle trævinduer til mere end en kærlig hånd – det var tid til en udskiftning. Efter den obligatoriske udbudsrunde faldt valget på AS Tømrer, som boliginspektør Torben Rasmussen havde høje forventninger til, til trods for at de ikke tidligere havde løst opgaver for andelsboligforeningen. Det viste sig, at forventningerne til AS Tømrer var helt rigtige, og efter projektet er afsluttet, har Torben Rasmussen kun godt at sige om det resultat, som de har leveret.

Det var primært prisen, der afgjorde budrunden, da Torben valgte, hvilket tømrerfirma der skulle udføre projektet med at skifte vinduer i to af afdelingerne hos Vojens Andelsboligforening: ”Vi indbyder altid tre-fire leverandører, og den her gang var AS Tømrer billigst,” fortæller Torben og siger, at forventningerne bestemt ikke var mindre af den grund: ”Jeg kendte ikke til Anders Sørensen, tømrermester hos AS Tømrer, men mine forventninger var, at de leverede et godt stykke arbejde som andre tilsvarende tømrerfirmaer.”

Torben fortæller om tidligere projekter, hvor han oplevede problemer med, at tømreren ikke udbedrede de reklamationer, som dukkede op efterfølgende. Det problem eksisterede slet ikke med AS Tømrer: ”Vi havde kun ganske, ganske få reklamationer. Og når jeg gav Anders besked, kom han altid lynhurtigt og fik det ordnet med det samme, så det var ude af verden,” uddyber han tilfredst.

Godt tømrerhåndværk med flot resultat

Som boliginspektør står Torben for vedligehold og drift af bygningerne samt for deres budgetter. Lejerne er stadig med inde over fx valget af vinduer, hvor beslutningen faldt på Primo-vinduer og Outlook-døre. Lejerne var desuden også meget tilfredse med at have Anders og hans hold som tømrere: ”De var virkelig gode til at orientere beboerne og holde deres tidsplan,” fortæller Torben og uddyber: ”Beboerne sætter stor pris på, når de kan regne med det, som bliver aftalt – og så var det også et stort plus, at AS Tømrer virkelig var gode til at rydde op og aflevere et pænt resultat. De lavede et rigtig godt stykke arbejde.”

Det gode håndværk er også en af årsagerne til, at beboerne havde meget få reklamationer: ”En af de hyppigere reklamationer var, at nogle af håndtagene på hoveddørene var meget svære at åbne for de ældre beboere. Det skyldes, at dørene kom med firpunktshængsler,” forklarer Torben. ”Men også her kom Anders springende og justerede håndtagene, så snart jeg gav ham et kald.”

Foruden nye vinduer hos Vojens Andelsboligforening er der også kommet et godt samarbejde ud af projektet, og Torben lægger ikke skjul på, at AS Tømrer bliver indbudt til udbudsrunden, næste gang andelsboligforeningen skal bruge et tømrerfirma. ”Vi er virkelig godt tilfredse med resultatet. Anders er en meget behagelig mand, og vi vil helt sikkert gerne bruge ham igen,” slutter Torben.

Skal I have skiftet vinduer i jeres andelsboligforening? Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud. Ring til os og fortæl os mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Projekt Detaljer

DATO
24. Marts, 2023

KUNDE
Vojens Andelsboligforening

PROJEKT TYPE
Erhvervsbyggeri

UDFØRT AF
AS TØMRER

Kontakt os

Kontakt os