Vinduer og døre

Vinduer og døre

Skift af vinduer og døre

Det kan gøre en stor forskel for et hjem at få skiftet vinduer; både for udseende og varmeregning. Vinduer og døre kan skabe mere lys og et helt andet udtryk på et hjem, og det er energibesparende at skifte gamle vinduer og døre til mere energioptimerede typer.

Vi har erfaring med udskiftning af døre og vinduer i både små og store bygninger og huse, herunder også sommerhuse, kolonihavehuse og store industribygninger.

En helhedsløsning til hele huset

Fra vores eget snedkerværksted i Vojens producerer vi specialløsninger, hvis du har behov for det, og ellers har vi samarbejdspartnere, der går lige så meget op i kvalitet, som vi gør. Vi har derfor også erfaring med at arbejde med forskellige materialer, både træ og træalu samt lamelopbyggede døre eller døre i massivt træ.

Køber du vinduer og døre hos os og lader os stå for monteringsarbejdet, kan du være sikker på, at du får det, du har betalt for. Vi kan stå for alt fra nedtagning af gamle døre og vinduer, til bortskaffelse af dem og opsætning af nye.

Hvis du ønsker det, hjælper vi dig gerne helt i mål, naturligvis hvis det er inden for vores fagområde, ellers anbefaler vi gerne kvalitetshåndværkere, der passer til den opgave, du skal have løst.

Vælg fagfolk for resultatet

Vi kærer for gode materialer, og med flere års erfaring er vi rutinerede i at montere nye døre og vinduer. At vinduer og døre monteres korrekt, bidrager til en forbedring af holdbarheden. Vi er uddannede fagfolk, mange af os med flere års erfaring. Vi ved præcis, hvordan vi skal montere vinduer og døre korrekt.

12

Servicevogne

16

Professionelle medarbejdere

Vi gør det, vi er bedst til – og lidt til

Vi ved, at vi er gode til det, vi laver. Det er heldigvis også noget, vi tydeligt viser på vores forskellige arbejdsopgaver. Hos Vojens Andelsforening skulle der skiftes vinduer, og ud over at være i kontakt med boliginspektør Torben Rasmussen var beboerne dem, der i sidste ende var påvirket af både arbejdsprocessen og resultatet:

”De var virkelig gode til at orientere beboerne og holde deres tidsplan,” fortæller Torben og uddyber: ”Beboerne sætter stor pris på, når de kan regne med det, som bliver aftalt – og så var det også et stort plus, at AS Tømrer virkelig var gode til at rydde op og aflevere et pænt resultat. De lavede et rigtig godt stykke arbejde.”

Kundetilfredshed, konkurrencedygtighed, kvalitet og kreativitet kan du altid regne med, når du får AS Tømrer til at stå for dine tømreropgaver.

Vi smækker ikke med dørene

Hos AS Tømrer er alt det gode håndværk, som vi leverer, i sidste ende ikke noget værd, hvis ikke vores kunde er tilfreds. Derfor er det altid vores første prioritet, og vi går ikke, før projektet er, som du ønsker det.

Har du brug for professionel arbejdskraft eller rådgivning i Vojens, Kolding eller Haderslev? Ring til os og fortæl, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Se vores seneste projekter

Her finder du et udpluk af vores færdige projekter. Måske kan du blive inspireret til dit næste byggeprojekt.
Ser du noget, du kan lide, så kontakt os. Vi kommer gerne forbi og ser, hvordan det kan bygges eller implementeres i et eksisterende byggeri.

Kontakt os

Kontakt os