Nybyggeri – fra drømme til kvadratmeter

At tage AS Tømrer med i processen fra boligdrøm til nybyggeri er en sikker vej til et nyt hus eller bygning, der passer til det, du ønsker. Vi brænder for at levere det nybyggeri, du drømmer om, og vi står klar til at være din sparringspartner igennem hele projektet.

Vi er klar til at være en del af din byggeproces i Vojens, Haderslev eller Kolding, og hvis kvalitet er lige så vigtigt for dig, som det er for os, er intet sted i landet for langt væk, til at AS Tømrer kan stå for dit nybyggeri.

Kreativitet og kvalitet

Ud over at levere kvalitets tømrerhåndværk kan vi også bistå projektet med rådgivning om alt fra en projektplan til materialevalg og de sidste vigtige detaljer. Vi kan også være din kreative sparringspartner, hvor vores erfaring fra diverse forskellige opgaver, f.eks. ombygning fra tankstation til drømmebolig hos Birthe og Peter, er en del af vores kreative faglige ballast.

Hver eneste dag, når vi går på arbejde, gør vi det, for at levere godt håndværk. Det gør vi både på grund af en naturlig faglig stolthed, men også fordi kundetilfredshed er vores vigtigste projekt.

AS Tømrer bygger det, du drømmer om

Det, vi lægger mest vægt på i et projekt om nybyggeri, er, at du får det resultat, du ønsker. Derfor er en stor del af vores arbejde også samarbejde og samtale med dig. Den del af projektet er fundamentet for, at vi kan levere det, du ønsker. Vi har erfaring med både store og små byggeprojekter, både sommerhuse, parcelhuse og opgaver for større virksomheder og boligforeninger. Som med alt andet, vi sætter vores navn på, bliver det gjort med kvalitet.

12

Servicevogne

16

Professionelle medarbejdere

Lokalkendte håndværkere til totalentreprise

Vi holder til i det Syd- og sønderjyske, hvor vi efter mange år i tømrerfaget har fået skabt en stor bekendtskabskreds til fagpersoner og håndværkere, der kan det, vi ikke kan.

Faktisk kan vi det meste, men en af vores vigtigste evner er at give stafetten videre, hvis der er nogle af vores håndværkskollegaer, der kan klare opgaven endnu bedre, end vi kan. For dig som kunde hos AS Tømrer betyder det, at du kan overlade totalentreprise til os, fordi vi sørger for kontakt til de relevante håndværkere, som oftest er lokal arbejdskraft – altid mennesker med samme forhold til kvalitet, som os hos AS Tømrer.

Vi er klar – er du?

Skal drømmen gøres til virkelighed, eller skal du bruge en sparringspartner til at få de sidste ønsker til at passe sammen? Hos AS Tømrer tager vi højde for dine ønsker, men også til omgivelserne, og sammen med dig kan vi lave en plan for, hvad der skal ske.

Vi tager altid vores kunder med i hele processen, fordi gennemsigtighed og samarbejde er vores bedste forudsætning for, at du bliver glad for resultatet. En kombination af vores faglighed og håndværkserfaring og dine drømme for nybyggeri er starten på at gøre en drøm til indflytningsklare kvadratmeter.

Vil du have professionel hjælp og rådgivning til dit nybyggeri? Ring og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig til det, du drømmer om.

Se vores seneste projekter

Her finder du et udpluk af vores færdige projekter. Måske kan du blive inspireret til dit næste byggeprojekt.
Ser du noget, du kan lide, så kontakt os. Vi kommer gerne forbi og ser, hvordan det kan bygges eller implementeres i et eksisterende byggeri.

Kontakt os

Kontakt os