Nyt tag og tagudskiftning

Nyt tag eller tagudskiftning

Er det tid til nyt tag eller tagrenovering?

Når det er tid til at få udskiftet dit gamle tag, er det vigtigt at vælge en kompetent og erfaren tømrer til at klare alt det praktiske. Hos AS Tømrer benytter vi os af en effektiv og populær metode til at levere og montere tag på. Vi medbringer stillads og containere, hvilket gør oprydningsprocessen og monteringen af det nye tag megetmere effektiv.

Vi tilbyder montering af tag på nybyg og dækker samtidig alle andre tømreropgaver for private og for erhverv.

En holdbar løsning du kan få glæde af mange år frem

Taget er et af husets største og vigtigste elementer. Det har en af de vigtigste funktioner i huset, da det er grundlaget for at skabe et sikkert, tørt og trygt hjem, samtidig med at det spiller en helt essentiel rolle i forhold til husets bygning.

Hos AS Tømrer har vi erfaring med at arbejde med mange forskellige tagmaterialer til nyt tag og til tagrenovering. Vi arbejder blandt andet med tegltagsten, eternit og betontagsten. Når vi renoverer dit tag, kan vi sørger for materialer med støjisolering, så du opnår den største komfort i hverdagen. Vi rådgiver og vejleder dig i valget af materiale, hvis der er behov for dette.

AS Tømrer til tagreparation og nyt tag

Er du i tvivl om tilstanden på dit tag, og hvorvidt det er tilstrækkeligt med reparationer, eller om et nyt tag er løsningen? Vi er din ærlige og troværdige samarbejdspartner når det kommer til reparation og renovering af tag. Vi vægter en god kundeoplevelse højt og derfor kan du altid være sikker på at vi giver dig en ærlig og professionel vurdering af dit tags tilstand.

Vi tilbyder altid totalløsninger inden for tagrenovering og montering af nyt tag. Hos os får du en skræddersyet løsning baseret på dine ønsker og behov. Vi hjælper dig fra start til slut, så du kan læne dig tilbage, mens vi klarer alt det praktiske.

12

Servicevogne

16

Professionelle medarbejdere

Tagrenovering der holder stilen

Vi sørger altid for at levere et resultat som du bliver glad for. Et godt eksempel er vores tagudskiftning hos gårdejer Sven-Erik Ravn, der stod med et utæt tag og specifikke ønsker til det nye. Her udtalte Sven Erik følgende: ”Det var vigtigt for mig, at den nye kvist var identisk med den oprindelige, blev placeret det rigtige sted, og at den valgte stil blev fastholdt.” Det klarede AS Tømrer, og nu har Sven-Erik igen et tæt tag, der er mere klimavenligt men identisk med det tidligere.

Kontakt os i dag vedrørende nyt tag eller tagrenovering

Får du os til at stå for din tagudskiftning eller montering af nyt tag, får du en sikker kvalitetsløsning formet efter dine ønsker og behov. Vi er også klar til at hjælpe med en lang række andre tømreropgaver som skift af taghætter eller reparation af stormskader på taget.

Kontakt os på telefon 74 54 70 07 eller send en mail til as@astoemrer.dk, hvis du har brug for rådgivning om nyt tag, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se vores seneste projekter

Her finder du et udpluk af vores færdige projekter. Måske kan du blive inspireret til dit næste byggeprojekt.
Ser du noget, du kan lide, så kontakt os. Vi kommer gerne forbi og ser, hvordan det kan bygges eller implementeres i et eksisterende byggeri.

Kontakt os

Kontakt os